Short Animation

Ouroboros

skills

MB

speelduur

fame

Short Animation
Ouroboros

 
Ouroboros is een project van Twisted Stranger wat nu al geselecteerd is voor festivals. Het laat het leven van ons schaap zien. Soms lijkt het leven als een eindeloze herhaling aan je voorbij te gaan. Maar is dat ook echt zo? 

Bekijk deze short animatie vol verborgen lagen en boodschappen. Wat is jouw verhaal?
 

Short animation 

Een short animation is een klein verhaal van een aantal minuten, soms meer, maar nooit langer dan een half uur. In een short laat je zien hoe je over een bepaald vraagstuk denkt. Het showcased jouw creativiteit. Deze short is natuurlijk van eigen makelaardij en laat onze kijk op sleur en dagelijkse beslommeringen zien. Door de suggestieve benadering van deze short animatie merken we wel dat iedereen er wat anders in leest. Dat is mooi. Want de boodschap is heel persoonlijk. 
 
 

MEEDENKEN

Wij bedachten deze short helemaal zelf. Van scripting tot eind product.
Ons paradepaardje! 

 

ILLUSTRATIES

Natuurlijk herken je het schaap uit duizenden. Maar ook de scene's en andere characters komen natuurlijk uit de Twisted Family. 

 

MAATWERK

Een short animatie is natuurlijk maatwerk. Van effect tot illustratie alles ontworpen om het juiste gevoel over te brengen. 

 

TWISTED

Deze animatie is een Twisted productie en daarom is er veel tijd gestoken in het perfectioneren. In downtime kun je veel moois maken. 

 
info@twistedstranger.com  
Admiraliteitskade 85 III
3063 EG Rotterdam