Logo animatie

Rtease

skills

MB

speelduur

fame

Logo animatie
Rtease

 
Rtease is het kledingmerk van Twisted Stranger. De collectie bestaat uit vier tee's en caps die op zeer illustratieve wijze de vraag 'What if...' van de vier hoofd karakters beantwoorden. 
Omdat Rtease natuurlijk niet achter kan blijven hebben we ook voor dit merk een gave logo animatie gemaakt. 

Logo animatie  

Een logo animatie is naar onze mening een extra manier om aan de wereld te laten zien hoe jij als bedrijf in elkaar steekt. Met sounddesign, animatie en de juiste uitstraling laat jij als merk zien hoe brutaal, grappig, eigenwijs of professioneel je bent. Het begint bij een goed logo ontwerp, wat wij natuurlijk ook voor je kunnen ontwerpen, maar wil je extra gevoel geven aan je branding dan raden wij een logo animatie aan. Beslis vandaag nog om de volgende stap in het professionaliseren van je huisstijl te nemen. 
 
 

MEEDENKEN

Laat ons meedenken over hoe jij je als bedrijf, product of dienst wil profileren en wij animeren voor jou een bijpassende logo animatie. 

 

ILLUSTRATIES

Wij houden van illustreren en animeren. Maar ook zonder illustraties draaien wij voor jou de perfecte logo animatie in elkaar!

 

MAATWERK

Elk stukje van deze logo animatie is handgemaakt. Van effect tot illustratie. Vakwerk! 

 

FULL SERVICE

Wij animeren niet alleen maar kunnen je ook helpen de perfecte branding voor product of dienst. Full service all the way! 

 
info@twistedstranger.com  
Admiraliteitskade 85 III
3063 EG Rotterdam