Logo animatie

Twisted Stranger

skills

MB

speelduur

fame

Logo animatie
Twisted Stranger 

 
Met de nieuwe mogelijkheid van Facebook om van je coverfoto een coveranimatie te maken konden wij natuurlijk niet achterblijven. 
Als één van de eerste hadden wij dus ook een logo animatie die onze Facebook pagina die extra professionaliteit geeft. Ben jij de volgende? 
 

Logo animatie  

Een logo animatie is naar onze mening een extra manier om aan de wereld te laten zien hoe jij als bedrijf in elkaar steekt. Met sounddesign, animatie en de juiste uitstraling laat jij als merk zien hoe brutaal, grappig, eigenwijs of professioneel je bent. Het begint bij een goed logo ontwerp, wat wij natuurlijk ook voor je kunnen ontwerpen, maar wil je extra gevoel geven aan je branding dan raden wij een logo animatie aan. Beslis vandaag nog om de volgende stap in het professionaliseren van je huisstijl te nemen. 
 
 

MEEDENKEN

Laat ons meedenken over hoe jij je als bedrijf, product of dienst wil profileren en wij animeren voor jou een bijpassende logo animatie. 

 

ILLUSTRATIES

Wij houden van illustreren en animeren. Maar ook zonder illustraties draaien wij voor jou de perfecte logo animatie in elkaar!

 

MAATWERK

Elk stukje van deze logo animatie is handgemaakt. Van effect tot illustratie. Vakwerk! 

 

FULL SERVICE

Wij animeren niet alleen maar kunnen je ook helpen de perfecte branding voor product of dienst. Full service all the way! 

 
info@twistedstranger.com  
Admiraliteitskade 85 III
3063 EG Rotterdam