Animaties

Mex

skills

MB

speelduur

fame

Animatie
'Mex the little robot that can!'

 
Mex is de avatar van MKS online. Het programma dat de thuiszorg voor kinderen vergemakkelijkt. 
Door Mex de juiste bewegingen mee te geven krijgt hij een eigen karakter, een eigen persoonlijkheid. Door de animatie komt Mex tot leven! Aint he cute!?
 

It's aliveeee 

Door het creeëren van een aantal basis bewegingen komt een character tot leven, niet alleen het uiterlijk maar ook de bewegingen definiëren je karakter of avatar. Twisted Stranger helpt jouw statische karakter een eigen persoonlijkheid te geven. Een eigen wil. De juiste animatie zorgt ervoor dat je karakter heel lief, heel stoer of juist eigenwijs wordt. Hoe beweegt jouw karakter? Kom erachter met Twisted Animaties!
 
 

MEEDENKEN

 Het is niet ongewoon om een Twisted employee kruipend over de grond te zien wanneer wij meedenken over de perfecte beweging van een slak.  

 

ILLUSTRATIES

Naast animeren zijn wij ook een kei in illustreren en characterdesign. Zo komt Mex ook uit onze eigen Twisted Family! 

 

MAATWERK

Alle bewegingen van Mex komen uit ons eigen brein. Geen templates of standaard werk. Zodat Mex perfect past binnen de software waar hij een rol speelt. 

 

FULL SERVICE

Wij nemen de wensen van de klant heel serieus maar willen ook graag ontzorgen. Leg bij ons jouw project neer en wij zorgen voor een perfecte animatie! 

 
info@twistedstranger.com  
Admiraliteitskade 85 III
3063 EG Rotterdam