Animaties

Moti-4 Harddrugs

skills

MB

speelduur

fame

Animatie voor preventie harddrugsmisbruik

 
Moti 4 is het preventie programma van Nederland. Dit programma wordt gebruikt door alle overheidsgefinancieerde GGZ instellingen in Nederland, zoals Mondriaan, Bouman, en Jellinek. 
Deze animatie laat de gevaren zien van harddrugsmisbruik zonder te betuttelen. Twisted Stranger verzorgde de animatie van characterdesign tot storyboard en van animatie tot sounddesign. Enjoy! 

Ook zo enthousiast over deze animatie?

Wij zijn tenminste apetrots op deze animatie. Wij laten hiermee zien dat we niet alleen een kei zijn in animeren maar dat sounddesign ook tot ons takenpakket hoort. We weten ons goed te verplaatsen in de doelgroep en wilde persé voorkomen dat het een 'overheidsfilmpje' werd. Het succes van het filpmje is breed uitgemeten in het onderzoek wat door Mondriaan daarna is uitgevoerd. Wederom een perfecte samenwerking. Ben jij de volgende? 
 

MEEDENKEN

Bij het maken van deze animatie hebben wij flink meegedacht. Hoe bereiken we de doelgroep zonder te betuttelen?

 

ILLUSTRATIES

Naast het animeren hebben wij ook alle scene's geïllustreerd en de characters ontworpen. 

 

MAATWERK

Bij deze animatie is er geen template aan te pas gekomen. Volledig maatwerk wat goed past bij de overige branding die we voor Moti 4 hebben verzorgd. 

 

FULL SERVICE

We hebben de klant bij dit project volledig ontzorgd. Van storytelling tot eindproduct. Ze hadden er geen omkijken naar. 

 
info@twistedstranger.com  
Admiraliteitskade 85 III
3063 EG Rotterdam